Kategorier
Hälsa

PT Utbildning för dig som vill hålla dig i form

Att gå en PT utbildning innebär inte bara att du kan instruera andra hur de ska göra för att hålla sig i form. Du behöver själv föregå med gott exempel.

Fundera en stund på om du själv skulle vilja gå en utbildning eller bli coachad av någon som inte verkar leva efter de regler, råd och tips den personen är beredd att lära ut till dig. Ser hen inte ut att ta sina egna råd på allvar kanske du inte får det förtroende du behöver för att din träning ska ge resultat.

Att träna sin kropp är viktigt för alla. Kroppen behöver sina muskler för att kunna bära upp skelettet på rätt sätt. Om du inte har muskler innebär det att skelettet får bära en större tyngd än vad som är lämpligt. Resultatet av det kan bli skador och förslitningar. Alltså är det viktigt att ta hand om sin kropp ordentligt.

En PT Utbildning är mer än bara träning

Väljer du att gå en PT-utbildning i Göteborg så får du med dig mer än bara träning. Det ingår även kunskap om hur du kan ge en annan människa livscoaching och det är ju jättefint. Dessutom får du insikter i hur det är att vara entreprenör och kunna driva eget som alternativ till att vara anställd.

Du kan även lägga till kunskap om mat och näring vilket gör att du kan syssla med kostrådgivning. Det här med kostrådgivning är dock inte obligatoriskt utan något som du lägger till i din utbildning.