Om oss

På den här sidan kommer du som läsare att hitta tips om skönhet. Hur sminkar man sig inför festen? Vilken håruppsättning passar för bröllopet? Vilka trender gäller för frisyrer – och vilka hårtyper passar för respektive klippning? Vi kommer att skriva om olika skönhetstips som du kan använda dig av i din vardag.

Men, vi kommer även att titta närmare på olika behandlingar som erbjuds på kliniker. Kan exempelvis botox eller fillers hjälpa dig – och vad ska man tänka på om man vill ha vitare tänder? Utöver detta så ska vi skriva om ingrepp av olika slag. Hur lyfter man bröst och rumpa, vilka risker finns och hur ser den ungefärliga kostnaden ut? Vi tar oss an skönhet ur alla tänkbara perspektiv.

Den inre hälsan och välmåendet kommer även det att sättas i fokus här. Hur ska du agera för att må bättre och reducera bort stress och ångest ur ditt liv? Vi kommer att skriva om träning och ge tips på vilken typ av träning som kan passa bra för olika kroppar, åldrar och livssituationer.

Även kost och mat spelar en stor roll i hur vi mår. Här kommer du att få olika recept på lättlagad, nyttig mat som verkligen får din kropp att må bättre. Vi kommer även att skriva om olika näringsämnen och livsmedel som du ska stoppa ner i varukorgen nästa gång du är och handlar. Allt om hälsa och skönhet på en och samma sida. Välkommen!