Kategorier
Skönhet

Frisör Kungsholmen – hitta din favorit

Hur ofta klipper du dig eller får någon annan typ av behandling utförd i syfte att få ett vackrare hår? Hur pass mycket pengar lägger du du på din frisyr, hur mycket är du beredd att lägga och, kanske framförallt: hur pass nöjd är du med din frisör på Kungsholmen?

Att hitta rätt frisör är långt ifrån enkelt och i synnerhet gäller detta för en större stad som Stockholm. Klart står emellertid att de flesta – oavsett om man besöker frisören mer frekvent eller mer sällan – gärna stannar hos den frisör man känner sig nöjd med. Kort sagt: hittar man rätt frisör på Kungsholmen så bygger man upp en relation till denne.

Frågan är bara hur man gör detta. Hur ska man hitta rätt frisör på Kungsholmen? Vi ger några enkla tips och råd kring detta. Målet är att du ska kunna hitta en frisör på Kungsholmen som ger dig valuta för pengarna. En frisör som du bygger en långsiktigt relation med.

Frisör på Kungsholmen – tips och råd

  • Prova nytt! Det är naturligtvis svårt att hela tiden prova nya frisörer och chansa med att nästa ska vara den rätta. Men, samtidigt: vilka andra alternativ finns? Däremot så behöver man inte skjuta från höften. De flesta frisörer har egna hemsidor där de berättar om verksamheten samt visar upp både priser och referensbilder. Kolla igenom dessa innan!
  • Betala lite extra. Det finns skillnader i pris och det är sällan de absolut billigaste salongerna kan leverera en högre kvalitet. Du får, helt enkelt, det du betalar för. Gå upp några kronor i pris och få en bättre frisör på Kungsholmen!
  • Kunskap och kvalitet. Salonger som insett att håret är både individuellt och personligt. Att en person passar i en frisör innebär inte att nästa gör det – och att ett hår mår bra av en produkt innebär inte att alla andra gör det. Håret är unikt! Genom en gedigen utbildning i kombination med ett användande av kvalitetsprodukter – i varje led – kan en frisör hjälpa dig oavsett hur du ser ut, oavsett om du har tjockt eller tunt hår samt oavsett om du är man eller kvinna. Din behandling och din klippning blir unik – precis som ditt hår.