Kategorier
Hälsa

Hitta en företagshälsovård i Uppsala

När man bestutat att ansluta företaget till en företagshälsovård är det av intresse att se vad som finns i området. En företagshälsovård i Uppsala kan ha lite olika paket jämfört med andra.

Kristians åkeri hade börjat växa ordentligt. Det var viktigt att tjänsterna kunde levereras omgående och inte blev fördröjda på grund av sjukdom. Visst hade han extra personal att tillgå men då sköt kostnaderna i höjden. Det bästa sättet måste vara att hålla chaufförerna så friska som möjligt.

Han placerade sig framför datorn och knappade in företagshälsovård i Uppsala. Efter en stunds läsande hade han bestämt sig för en företagshälsovård som tillät företaget att plocka ihop det som Kristian tyckte var viktigt.

Företagshälsovården i Uppsala var perfekt

Efter mötet han haft på företagshälsovården kände han sig nöjd. De hade varit tillmötesgående och gett honom en del goda råd. Tillsammans hade de kommit fram till att all personal skulle få en hälsoundersökning som skulle återkomma vartannat år. Därutöver skulle personal som var i behov av sjuk- eller friskvård tala med honom och han skulle meddela företagshälsovården.

Det kunde handla om att någon fått diabetes och behövde hjälp med kost och motion. En medarbetare som mådde dåligt kunde få träffa en psykolog. En annan var öm i musklerna och behövde en massage.

Upplägget var perfekt och han kände att han gjort en bra investering som skulle gynna honom, de anställda och kunderna både på lång och kort sikt. Nu skulle han hem och imorgon var det dags att informera om den nya förmånen.