Kategorier
Skönhet

Gör en fin tatuering i Stockholm

En tatuering är nästan som en drog. Trots att det gör ont längtar man dit igen. Att få föreviga det man vill på sin kropp, det är helt fantastiskt. I Stockholm finns det riktigt bra tatuerare.

Äntligen sitter man i den där stolen igen. Stolen som ger en så mycket smärta, men glädje på samma gång. Tatueringsstolen är det såklart man pratar om. Första tatueringen man gör är man ofta jättenervös. Hur kommer det kännas? Kommer man klara av smärta? Tänk om man rycker till. Nej, övertänk inte det. Det kommer gå bra, gör det för ont så är det bara att be din tatuerare att pausa. Det är ju att föredra att börja på ett mindre känsligt ställe som till exempel armen. För de flesta är det inte jättesmärtsamt där, men trots det så känns det.

Tatuering med detaljer

När man pratar konst, så är det verkligen tatuerare man ska prata om. Tänk hur häftigt det är att med hjälp av en nål kan de göra ett helt porträtt på en kropp. Alltså på hud kan de tatuera in en bild som nästan är identisk med den vanliga bilden. Vad man sätter på sin kropp, väljer man själv. En del vill ha ett fint citat, medan andra vill ha en tribal. Du tatuering i Stockholm kan göras på exakt det sättet du vill att den ska göras. En del tatuerare är specialister på olika saker. Ska du till exempel göra ett djur, vill du gå till en som är bra på just det.